Pagina's

donderdag 15 januari 2015

Giveaway | Fashionweek Dorhout Mees


Hi lieve lezers, 

Mijn fashionblog High On Those Heels bestaat 1 jaar, Whoehoe! Ik wil jullie nogmaals allemaal bedanken voor de leuke reacties en support. Omdat ik een 1 jaar besta heb ik iets leuks voor jullie..... mijn eerste giveaway! Het mode event van het jaar waar menig fashionistahart harder van gaat kloppen, want wie wil nou niet naar FASHIONWEEK! Vandaar dat ik 1 gelukkige winnaar mee ga nemen naar de show van Dorhout Mees op 26 januari!

Dorhout Mees is in 2010 opgericht door Nederlandse designer Esther Louise Dorhout Mees. Na haar studie aan ArtEz Academy of Arts in Arnhem is na veel werk jaren bij onderandere labels als Bruuns Bazaar en Tommy Hilfiger, was het tijd om haar eigen label op te startte. Ze staat bekent om haar organische contrasteerde vormen en elegante stijl. Zo combineerd ze basis collecties met prints, zijde, wol en fijne breisels met draagbare onconventionele materialen.

Hoe doe je mee:

1. Like mijn Facebookpagina - ( hier )
2. Volg mijn Instagram pagina - ( hier
3. Laat een bericht hieronder achter met je e-mailadres ( geef aan welke stappen je hebt gevolgd ) zodat ik je kan mailen als je de winnaar bent :)!

De winnaar word volgende week donderdag bekent gemaak!
Good luck!!

You can also follow me on InstagramBloglovin and Facebook 





Sources photo's: www.fashionscene.nl

13 opmerkingen:

  1. Geweldig! Ik doe grraag mee :)
    Ik volg je overal :)

    Ben te bereiken op info@runwithfashion.com :)

    Duimen nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je blog!
    Facebook, Instagram: ik volg je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk! Ik doe heel graag mee en ik volg je nu :)
    Mijn e-mail: hildevangroezen@hotmail.com
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe graag mee, ik kan heel misschien al met iemand mee naar de show. Maar ik weet niet hoe groot die kans is. Daarnaast vind ik je blog (en ook vooral je instagram) erg leuk dus volg ik je ook graag! Je facebook heb ik uiteraard ook geliked. Email: info@invisiblecreations.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben echt fan van Dorhout Mees, zou echt superleuk zijn!
    Heb alles gedaan :) simonevogel@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah ik zou echt super graag met je mee willen! Lijkt me een te gekke show van Dorhout Mees. Volg je via Instagram en Facebook!

    ♥ Esther
    estherterveen92@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super!! Nou ja nogmaals gefeliciteerd natuurlijk :) Mijn 1 jarig bestaan is eind februari ook al. Lijkt me tof om te winnen en elkaar te meeten. Volgde je al op Instagram en ook op Facebook ;)
    X Wilmke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mega toffe actie! Ik die super graag mee en volg je overal:-) iedereen veel succes!

    Louleeftnl@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. super super super tof Veer! Ben echt trots op je. Ik ga super graag met je mee maar er zijn vast genoeg mensen die dat ook willen hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heeeeeeej, OMG wat gaaf. Ik hooop zooooo erg te winnen.Ik wil zo en zo graag winnen. Ik heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen, alleen maar pech eigenlijk. Ik ben zelf ook blogger maar heb even moeten stoppen omdat ik erg gepest werd via mijn blog en instagram. Ik hoop echt dat dit jou nooit overkomt! Ach ja balen gewoon.

    Ik volg je trouwens op alle social media voor dat ik het vergeet te zeggen hahaha.

    Eigenlijk is het al sinds ik 9 ben een grote droom om naar de fashionweek te gaan. Maar mijn ouders kunnen me niet mee nemen omdat er geen tijd is en ja ik heb ook geen uitnodiging. Vorig jaar zou ik dan eindelijk gaan naar de downtown maar toen kreeg ik net de week voor dat ik dan zou gaan een ongelukje en kon ik er dus niet heen. Pfoe ja dat heeft aardig wat tranen mee gebracht zoals je natuurlijk wel snapt. Dus ik hoop echt om te winnen. En als iemand anders wint ben ik natuurlijk ook heel erg blij voor die genen want wow dit is wel echt enorm gaaf!

    Dikke kus Sanne (realfashionlove@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Vera! Wat een ontzettend leuke giveaway! Ik zou het heel leuk vinden om met jou naar de fashionweek te gaan! Ik blog zelf ook en om naar een fashionweek te gaan is natuurlijk een geweldig ervaring en super thema voor een post!
    Ik volg je op fb en insta. Mijn adres is: fashion@mypinkboudoir.eu

    X, Marky
    www.mypinkboudoir.eu

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ten eerste gefeliciteerd met je blog...Het lijkt mij geweldig om de Fashionweek Amsterdam mee te maken. Zeker een top platform om geïnspireerd te worden voor mijn blog 'paxinada.blogspot.com'
    Dus hiernaast mijn likes..Duimen and let me be the lucky one;-) @ Fashionwithdaisy

    BeantwoordenVerwijderen

  13. Wat een gave giveaway, en leuke blog heb je! Esther is echt zo'n ontzettend getalenteerde ontwerper,ik zou heel graag haar show willen zien. Het lijkt mij ook erg tof om eens andere bloggers te meeten!

    Ik volg je op facebook en instagram, mijn mail adres: info@commedescoco.nl

    x Chantal
    www.commedescoco.nl

    BeantwoordenVerwijderen